Erhvervsrengøring

Rengøringsservice er din sikkerhed for et sundt indeklima på arbejdspladen

En ren arbejdsplads er en investering i dine medarbejderes arbejdsglæde og deres sundhed. De fleste mennesker opholder sig hver dag rigtig mange timer på deres arbejdsplads. Det betyder, at lokaler og overflader bliver beskidte og bakteriefyldte, og dermed et mekka for skadelige bakterier og virusses.
For at undgå og forebygge, at dine medarbejdere i tide og utide melder sige syge, bør du benytte dig af en erhvervsrengøringsservice som den vi tilbyder.

Hos Anwaar Rengøring sørger vi for, at din virksomhed altid præsenterer sig fra sin mest indbydende side. Vores medarbejdere er eksperter i effektiv og grundig rengøring. Det er de fordi de har stor erfaring fra mange år i branchen som professionelle rengøringsassistenter. Hos Anwaar Rengøring går vi højt op i, at levere et perfekt resultat og yde den bedste service hver evig eneste gang vi udfører en rengøringsopgave.

Screenshot_20210920-203332_Messages
Screenshot_20210920-203405_Messages
Screenshot_20210920-203335_Messages
Screenshot_20210920-203408_Messages
Screenshot_20210920-203540_Messages
20210902_095756
Screenshot_20210920-203542_Messages
20210902_095915

Hvilke tjenester tilbyder vi indenfor erhvervsrengøring i Vejle?

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester indenfor erhvervsrengøring. Vi tilbyder daglig rengøring af kontor, rengøring af industrielle lokaler, vinduespolering, rengøring af gulve og tæpper, samt specialrengøring såsom efter byggeren rengøring og desinficering. Vi tilpasser vores tjenester til den enkelte virksomheds behov og ønsker, og vores erfarne team af professionelle rengøringsassistenter sikrer en høj standard af rengøring og hygiejne.

Vi prioritere dig og din virksomhed højt, det er derfor vigtigt for Anwaar rengøring, at levere grundig kvalitets rengøring. Du kan altid forvente, professionel rådgivning og vejledning, så du få dine behov opfyldt bedst muligt. Kontakt os gerne for mere information om vores erhvervsrengøringstjenester og modtag et uforpligtende tilbud.

Erhvervsrengøring fordele

Fordelen ved erhvervsrengøring er, at det sikrer et rent og sundt arbejdsmiljø, sparer tid og ressourcer for virksomheden og leverer professionel rengøring udført af erfarne og pålidelige rengøringsfirmaer. Ved at outsource rengøringen til et professionelt firma, som Anwaar rengøring kan din virksomhederne spare tid og ressourcer, som ellers skulle bruges på at udføre rengøringen internt.

Dette giver din virksomheden mulighed for at fokusere på kerneaktiviteter og øge produktiviteten. Kontakt Anwaar rengøring allerede i dag og modtag et tilbud på erhvervsrengøring i Vejle og omegn.

Erhvervsrengøring pris

Vores priser for erhvervsrengøring er konkurrencedygtige, og afhænger af flere faktorer. Det afhænger blandt andet af størrelsen og omfanget af rengøringsopgaven, antallet af lokaler og frekvensen af rengøringen. 

Vi hos Anwaar Rengøring tilbyder tilpassede løsninger til erhvervsrengøring i Vejle og omegn, så kontakt os gerne for at få en prisoversigt baseret på dine specifikke behov og krav. Vi tilbyder også en gratis konsultation for at vurdere din virksomheds rengøringsbehov og give dig et tilbud på pris og service.

Hvad sker der når du bestiller

Når du bestiller en erhvervsrengøring hos os, er vi meget fleksible ift. hvornår på dagen vi kan udføre rengøringen. Vi planlægger i samarbejde med dig, hvornår vores besøg i virksomheden bør være, så vi så vidt muligt ikke forstyrrer dine medarbejdere i deres arbejdsgange. Generelt set forsøger vi så vidt muligt, at være så diskrete så muligt. Det er dog aldrig svært at gætte om vi har været på besøg, for vi efterlader altid virksomheden skinnende ren. Dog er vi helt tilfredse med, at vores færdige rengøringsresultat “larmer” lidt ud over det sædvanlige.

Ønsker du, at bestille erhvervsrengøring eller modtage et uforpligtigende tilbud, er det eneste du skal gøre, at kontakte os på telefon 50 42 17 47 eller skrive til os på mail: [email protected].

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Kontakt os