Om Anwaar Rengøring

Vi er dit rengøringsfirma i Vejle

Vi er et mindre rengøringsfirma beliggende i Vejle, med fokus på fantastisk service og et godt forhold til vores kunder. Fælles for vores rengøringsassistenter og øvrige medarbejdere er, at de hver dag finder stor glæde i, at glæde vores kunder med vores services. Som et mindre rengøringsfirma har dette stor betydning, da vi går meget op i, at se vores ansatte trives i deres hverdag. Netop fordi vi værner så meget om vores medarbejdere, forsøger vi på bedste vis, at passe så godt på dem som vi kan. Derfor bruger vi kun de bedste rengøringsprodukter inden for professionel rengøring der er på markedet. Vores medarbejdere er alle nøje udvalgte og håndplukkede, og besidder alle en grundighedssans der sjældent er, at finde i branchen.

Ligesom det er vigtigt for os, at passe godt på vores ansatte, ønsker vi i lige så høj grad, at passe på vores kunder. Derfor foregår alle vores services på baggrund af en grundig gennemgået aftale. For, at sikre vores kunders tryghed og sikkerhed har alle vores medarbejdere rene straffeattester.

Generelt set gør vi en dyd ud af, at være ordentlige i alt hvad vi gør. Ønsker du, at opleve os i vores rette element og se hvor stor forskel vores rengøring kan gøre for dine omgivelser, kan du hurtigt få et uforpligtende tilbud på rengøring her. Ring til os på telefon 50 42 17 47 eller kontakt os på mail: [email protected].

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Kontakt os